Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Bloglovin'

pissmatch

Skrivet:    ·  
Det gick åt pipsvängen denna matchen asså lol pipsvängen. vill inte ens tänka på det, skäms. Men jaja alla har väl en bajsmatch någongång. Måste plugga nu iaf hat TVÅ prov som jag typ inte kan något om och jag måste skriva klart novell och göra matte + franska. Känns lite dumt att blogga i denna situationen!
 
 

Myslördag

Skrivet:    ·  
Fanny och sandra kom över igår så kollade vi på film och åt mysmat. Jag säger bara det, den andra filmen vi såg var nog den läskigaste filmen jag sett på länge!!! Jag och Fanny gömde oss under ett täcke och höll för öronen hahah XD. Så om ni vill bli rädda kolla på "The pact" Länk. Efteråt gick vi på promenad i fullmånen. :)
 
Hahah (y)

Outfit

Skrivet:    ·  
Hej hej, seg dag i skolan som vanligt, min kamera dog så det fick bara bli en bild idag, som ni ser så jobbar jag på en design som jag hade tänkt att ha ett tag denna gången men jag blir inte riktigt nöjd, ska nog fixa lite mer med bakgrunden och så, det hade ju varit roligare med färg om man ska ha denlänge. Förresten så planerar jag och Sofia att ha en shootout sedan när löven börjar falla! Det blir ju asgrymt. Det är faktiskt en ganska bra idé till designen. En design för höst, en för vinter, vår sommar! Hahhah vi får väl se ;)
 
 
Tröja/Zara, jeans/Drdenim, Nitbälte/ullared, smycken/TS och Jc