Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Bloglovin'

Fått saker gjort

Skrivet:    ·  Vardag
Hej bloggen! 
Jag blev preciiiiis klar med en sak som jag har gått och tänkt på i typ 2 veckor nu och det när så skönt att ha det gjort, sedan har jag också städat rummet, kollat på senaste PLL avsnittet och fått min sommarjobbslön!!!! Livet rullar med andra ord. Förstår inte varför man inte tar tag i saker tidigare. Annars ligger de ju där och naggar hela tiden!
 
episk sengångare
 
 

Torpet

Skrivet:    ·  Vardag
Hej allihopa 
Min helg eller aah fre/lör har spenderats i torpet! Kommer inte ihåg var det heter där det ligger men det är i alla fall söder om Göteborg! Där har vi fiskat i 4h, ätit en massa gott och jag och Eriks dygn har fuckats upp totalt pga legat uppe med mobiler hela natten men aah det vänds väl idag antar jag XD
 
 
 

Daniel Adams-Ray

Skrivet:    ·  Konsert
Hej bloggen!
Det var ett tag sedan nu skulle jag säga. 
Jag har egentligen inte haft så jätte mycket för mig eller jo men jaghar också haft väldigt mycket degig tid då ag bara har legat hemma och inte gjort något typ. Hoppas ni alla har haft ett grymt sommarlov! Jag är egentligen inte taggad alls men jag måste nu t tag i mig själv, vända på dygnet och dra mig till skolan på måndag. Usch vill verkligen inte sitta i fysiksalen  och lyssna på Lars-Olofs oändliga mummel om tyngdkraft och lagar. Ska dock nog ta bort profil ur mitt schema och välja en annan kurs som t.ex psykologi eller retorik. Dock tycker jag att konst hade vart riktigt roligt också då jag ritar lite på fritiden ibland!
 
Idag tänkte jag nog dra till gymmet, ska försöka släpa med min lillebror också så att jag slipper stå i viktrummet ensam och inte ha den blottaste aning om vad jag ska göra hehe. Anyways så såg jag Daniel Adams-Ray igår och jag har knappt lyssnat på hans usik innan bara gubben i lådan och lilla Lady men det var najs ändå. Det var ju kulturkalaset så konserten var på götaplatsen. Det började regna en gång också och det blev någon underlig härlig känsla på grund av det så det var helt klart värt även om jag bara kunde några stycken i vissa låtar!
 
Vi stod längre fram sedan, det var ba att traska förbi alla så vi stod vid scenen typ | Jag igår