Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Bloglovin'

December månad

Skrivet:    ·  Vardag
Jag blev precis "inspirerad" av Therése till att ta tag i bloggen lite. Hahah och Sarah då såklart. Så här ska det bloggas och ni ska få läsa! 
Tänkte börja att säga att mitt December har vart både helt fantastiskt samtidigt som det har vart hur jobbigt som helst. Matteprovet var förfärligt att gå och tänka på hälften av månaden (och nu har vi fysikprov bakom hörnet *spyr*). Men lets not think about that! Imorgon ska jag på mellandagsrea tidigt tidigt och försöka hitta ett par vinterskor till kanonpris! Hoppas jag har tur på den fronten.
Jag och MIki har i alla fall haft ett litet gemensamt birthday bash med några barndomsvänner eller jaa i alla fall väldigt gamla vänner hahah. Det var sjukt mysigt, vi hade bakat hela dagen och fixat en s.k Ombré-tårta då den fadear i olika lager typ (kolla bild) och allt var bara så himla mysigt och lyckat!
 
(obs bildbomb)
 

En uppenbar bloggpaus

Skrivet:    ·  Vardag
Hej alla ni som fortf klickar in (ine så många). Som ni kanske märkt :pPpp sp har jag haft en bloggpaus ett tag. Jag har verkligen inte tid att blogga längre, jag tycker fortfarande det är kul men jag har inte heller samma fotosug som jag innan haft. Intressen ändras och såväl gör också prioriteringar och livet. 
Kanske återkommer någon gång då och då (ca en gång var 3:e månad lol) för at kika in och uppdatera lite annars kommer det inte vara mycket som postas här!
 
Ang skorna i inlägget nedan så lämnade jag tillbaka dom :)))