Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Bloglovin'

Trött

Skrivet:    ·  Vardag
Kom hem vid ca 15-tiden och åt. Sedan däckade jag i två timmar och vaknade lika trött som när jag somnade. Är det ens möjligt att vara trött hela jäkla tiden? Det var i alla fall skönt att sova och komma ifrån ångest en liten stund. Ingen allvarlig ångest jag lovar, mestadels på grund av överanalyserande och skola så jag ligger och är typ arg på mig själv i flera timmar. Låter allvarligt när man skriver det sådär men jag lovar att det är ok.
 
Imorgon blir det skridskor i skolan wehoo
ny profilbild :)

Hemma

Skrivet:    ·  Vardag
Kom precis hem efter en lång och tröttsam skoldag. Trots att jag inte gick på första lektionen så orkade jag knappt resten av dagen ändå. Dock hade vi en grym band-practice (vet inte vad man ska kalla det på svenska) och det känns som att det börajr arta sig! Tycker dock att det är lite synd att vi inte har någon trummis än så vi söker typ en för tillfället..
Jag försöker fota i detta eländiga väder men det blir ju bara sjukt tråkigt var jag än vänder kameran. Får typ ta med den till skolan och fota mina klasskompisar istället, det tror jag dem skulle uppskatta ;)
 
Tills vidare får det bli bilder på Alfons hehe
 

Sommar

Skrivet:    ·  Vardag
Saknar sommaren såååå mycket och längtar också till den kommande sommaren. Grejen är bara att det flesta kommer vara 18år och jag som är ett litet efterblivet decemberbarn kommer få sitta och dricka läsk utanför puben like forever :))))
Menmen what to do, om jag inte hade varit född i december så hade det ju inte varit jag rite!
 
Nu ska jag ta tag i denna jävla svenskauppgiften, en gång för alla! Så får vi se hur den går.