Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Bloglovin'

Funderingar

Skrivet:    ·  Åsikter
Är det bara jag eller hamnar ni också lätt inne på olika flashback trådar eller andra forum och sitter i timmar för att läsa vad folk har att säga om allt möjligt. Det händer att man kan känna sig osäker på något och googlar det för att sedan finna att det finns 100-tals med samma bekymmer. Då blir det ju en vanlig sak och allt känns plötsligt lite bättre.
 
Det är lite roligt såntdär, att man liksom kan tro att man är konstig fastän man inte är det. Vi är ju alla människor ellerhur! Alla känner sig konstiga, alla känner att de måste googla på olika saker för att känna sig bättre och känna att man fungerar som många andra. Därför tycker jag också att det är viktigt att prata om olika saker, inte bara med vänner men utan också på nätet. För på nätet behöver man inte möta en person och berätta sitt problem för någon utan det "problemet" finns alltså redan nedskrivet och du när du läser om det kan känna dig säker på att det egentligen inte var ett problem utan bara du som trodde det.
 
Man blir påverkad varje dag av vad man läser och hör från andra. Jag ser på samhället ibland som en frukt av något slag, ytan ser felfri och glansig ut, allt ska var "perfekt" och i sin ordning men "det goda" finns där under ytan. Det är där man lär känna personer, visar sina känslor och får erfarenheter av vad livet egentligen går ut på och handlar om. Om man bara bryr sig om ytan hur ska man då kunna smaka på livets goda? Ingen gillar att bara äta skal, det är när man öppnar upp sig som man hittar det bästa...
Vad jag menar med detta är att om man jämför sig själv med andras skal så är det lätt att hitta brister på sig själv och söka brister på alla andra. Det är därför det är viktigt att skriva om problem och annat så att alla ska kunna känna att det faktiskt inte är något fel utan att det är såhär människor fungerar.
 
Tycker jag ser djup ut på bilden därav valet heheh (obs börjar bli för trött nu)
 
Godnatt på erDITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR