Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Bloglovin'

Ny design

Skrivet:    ·  Vardag
Bestämde mig för att köpa en bloggdesign för mina bloggpoäng.. Dvs poäng som man får med antalet visningar typ. Så det blev en ny design till bloggen. Får se hur länge jag orkar med den, stör mig lite på att den är smalare än vad jag trodde att den skulle vara och att jag inte kan ändra på det. Ska fixa så att det blir mina bilder i designen sedan också så det löser sig :))
 
 
 

Hemsedal och idag

Skrivet:    ·  Vardag
Goddagens kära läsare... haha
I helgen var jag och åkte skidor i Hemsedal, det var sjukt bra åkning i pisten men jag hade önskat lite mer lössnö i offpisten. Tycker om att köra när man bara glider hur skönt som helst ner på orörd snö. Så himla härlig känsla!
Som jag sa innan så blir det inga bilder bc asful skidoutfit.. Eller kanske inte asful men i alla fall inte för den allmäna publiken att skåda om jag inte är anonym.
 
Idag har jag haft en skön dag, inte för tråkiga lektioner men inte heller något jätteroligt. Började med en fotolektion som vi fick sluta ca en timma tidigare på. Våran fotolärare är så chill, vi går igenom något i photoshop och sedan får vi en fotoläxa. Efter det är vi fria att gå och då kan vi bara ta det lugnt :)
 
Tycker det är så härligt med lite vårsol och längre dagar. Man blir gensat mycket piggare och gladare!
så.blek

Tiden flyger

Skrivet:    ·  Vardag
Tiden flyger verkligen fram, är redan 10:e mars och det känns som förra veckan det var nyår?? Anyhow så har jag haft fullt upp med skola och kompisar... Dåliga prioriteringar hit och dit hehe. På torsdag ska jag dock åka till Hemsedal så det ska bli lite skönt med paus från skola och kompisar tots att jag älskar dem så (kompisarna)!
Synd bara att min skidoutfit är så groteskt ful att jag inte kommer kunna med att posta en enda bild på mig från torsdag till söndag hahah. Alltså verligen GROTESKT ful... 
 
För tillfället sitter jag hemma och gör inget vettigt allts. Ska börja plugga vid cirka sisådär 6/7-tiden, har nämligen kommit in i nya vanor som jag försöker upprätthålla, går sådär på helgerna men funkar ändå hyffsat på vardagarna! :))
 
Me and Rosyy idag på le fotolektion... Får mycket fotograferande gjort XD